Koledar prireditev v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja

V okviru Tednov vseživljenjskega učenja se bliža Parada učenja 2023, ki bo letos ponovno v občini Zagorje ob Savi, in sicer na novi lokaciji Zasavske ljudske univerze na Cankarjevem trgu 4. Potekala bo v sredo, 24. 5. 2023. 

Glavno dogajanje bo potekalo od 9.00 do 12.00, kjer vas bo zabaval bogat program na odru in na stojnicah. Na dogodku se bo predstavilo več kot 30 zasavskih društev, javnih zavodov in ostalih organizacij. Rdeča nit Parade učenja je tokrat Evropsko leto spretnosti.

Nekaj aktivnosti pa nas čaka tudi v popoldanskem času … Na ZLU (Cankarjev trg 4, Zagorje ob Savi) bo potekala potekala kulinarična delavnica – peka pravega mesnega bureka. Za tem pa bo sledilo še predavanje naše Saye, kjer bo predstavila svojo rodno deželo, Kazahstan. Tekom celotnega popoldne pa si boste lahko ogledali razstavo naših tečajnikov tečaja »Ustvarjam, torej sem …« V Zdravstvenem domu Trbovlje bo od 13. do 15. ure delavnica za starejše, kako uporabljati portal IRIS za komunikacijo med pacienti in zdravniki v ZD Trbovlje, istočasno pa bo potekal tudi dogodek S kolesom (TRAJBI) v Retje, pod okriljem OŠ Tončke Čeč Trbovlje.

Več o samem programu in aktivnostih v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja najdete v spodnjih dokumentih: