PARTNERSTVO LAS ZASAVJE V TEDNU VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA

Partnerstvo LAS Zasavje bo tudi letos sodelovalo v sklopu prireditev Tedna vseživljenjskega učenja 2020.

Koledar prireditev je v priponki:

Partnerstvo LAS Zasavje se bo predstavilo z dogodkom “S Partnerstvom LAS Zasavje pišemo dobre zasavske zgodbe” v petek, 11.9.2020 od 9-12 ure v prostorih OOZ Hrastnik, Cesta 1. maja 83, 1430 Hrastnik.

V sklopu navedene prireditve se boste lahko seznanili z nekaterimi operacijami, ki so se izvedli oz. se še izvajajo v sklopu Javnih pozivov Partnerstva LAS Zasavje v tem programskem obdobju. Tako boste lahko vstopili v svet TIC Hrastnik .

Z nakupljeno opremo v sklopu operacije Interaktivni turizem za vse, boste lahko vstopili v svet kulturne in obrtniške dediščine.

Lahko se boste prepustili spretnim rokam varovancev Varstveno-delovnega centra Zagorje ob Savi, ki vas bodo prijetno masirali ali pa boste lahko odigrali družabno igro, ki se je snovala v sklopu operacije Nasmeh za vse.

Prav tako pa boste lahko z našimi rokodelkami vstopili v svet rokodelstva in z njimi spoznavali številne rokodelske dejavnosti, ki so se soustvarjale v sklopu operacije sodelovanja Zgodbe rok in krajev.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in morda se vam utrne tudi kakšna ideja, ki bi jo lahko prijavili na naslednji Javni poziv Partnerstva LAS Zasavje, ki se obeta še letošnje leto.