Kampanja Dnevi odrtih vrat slovenskih kmetij in podeželskih projektov

Turistično informacijski center Hrastnik se je letos prijavil v kampanjo Dnevi odprtih vrat slovenskih kmetij in podeželskih projektov, ki bo po Sloveniji potekala med 22. in 30. avgustom 2020.

Dnevi odprtih vrat slovenskih kmetij in podeželskih projektov od 22. do 30. 8. 2020

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano organizira skupaj s kmetijami in nosilci projektov kampanjo, s katero želimo predstaviti dobre zgodbe, ki obstajajo tudi zaradi pomoči evropskih sredstev in prispevajo k pomenu lokalne pridelave hrane, ohranjanja podeželske krajine, preživljanja aktivnega prostega časa in dopustov na podeželju … Za to so v prvi vrsti zaslužni tisti, ki se ukvarjajo s kmetijstvom in s pridelavo ter predelavo slovenske hrane.

Gre za projekte, ki so bili sofinancirani v sklopu Programa razvoja podeželja RS 2014 – 2020, med katerimi je tudi naš. Zato sem se odločila povabiti naše lokalne pridelovalce, izdelovalce in vse, ki so na takšen ali drugačen način povezani s kmetijstvom, da se predstavijo javnosti.

Naš dogodek pod imenom

Občina Hrastnik – Okno v podeželjebo pri nas potekal v

soboto, 29. avgusta 2020, od 9. ure dalje, na tržnici v Hrastniku.

Vsak izmed njih bo »dobil svojih 15 minut slave«, ko bodo v pogovoru s predstavnico TIC Hrastnik predstavili vse, kar bi želeli o sebi sporočiti strankam in tistim, ki to mogoče še bodo/boste.

Zato, če imate omenjeno soboto vsaj približno urico in pol časa, vas vabijo, da se jim pridružite. Skupaj bomo spoznavali, kaj Hrastnik nudi tudi na tem področju.

Od danes naprej pa vse do konca avgusta, torej do konca nedelje, 30. avgusta 2020, posamezni prijavitelji oz. dogodki sodelujemo še v glasovanju. Če vam ni odveč, bi bili v tem času res hvaležni za vaše glasove. Glasuje se enkrat na dan preko spodnje povezave:

>>>>> https://program-podezelja.si/glasovanje/turisticno-informacijski-center-tic-hrastnik/ <<<<<

Veseli bodo čisto vsakega glasu in/ali delitve z vaše strani. Če pa boste sporočilo posredovali naprej, bi bili še bolj veseli.

Vabljeni v soboto, 29. avgusta 2020, od 9. ure dalje, na tržnico v Hrastniku.