OBČINA HRASTNIK – OKNO V SVET

V soboto, 11.5.2019, je v občini Hrastnik, v sklopu kampanje “EU PROJEKT, MOJ PROJEKT”, potekal dogodek, v sklopu katerega sta se predstavila dva projekta, ki sta bila izbrana v okviru Partnerstva LAS Zasavje za obdobje 2014-2020. Projekta sta bila predstavljena pod skupnim sloganom “OBČINA HRASTNIK – OKNO V SVET”.

V sklopu dogodka je najprej potekal voden ogled znamenitosti v občini Hrastnik (Mlakarjevo stanovanje, mozaik v Mladinskem centru Hrastnik, Muzej Hrastnik …), nakar je potekal še voden ogled Steklarne Hrastnik, Sam dogodek se je zaključil z družabnim programov pred trgovino Glashuta, kjer so se predstavila tudi nekatera hrastniška društva in proizvajalci medu in nekaterih rokodelskih izdelkov.

S svojim programom so se predstavile mažoretke, Rudarska in Steklarska godba, za prijetno vzdušje pa je poskrbel tudi KUD VETER. Prijetna popestritev je bilo tudi Prosvetno društvo Čeče, ki je za obiskovalce poskrbel s svojim tradicionalnim funštercem in grenadirmašem.

Tovrstni dogodki, na katerih bi si v bodoče želeli še večje število obiskovalce, dokazujejo, da je povezovanje med vsemi nami ključnega pomena, da občino Hrastnik postavimo na mesto, ki si ga zasluži.

Srečno.