KAMPANJA EU PROJEKT, MOJ PROJEKT- GLASUJMO!

V okviru kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT, sta bila v okviru Partnerstva LAS Zasavje prijavljena dva projekta – en projekt, ki se je izvedel/se izvaja v okviru Evropskega kmetijskega sklada ta razvoj podeželja, ki pod skupnim naslovom Hrastnik – okno v svet združuje kar dva projekta: TIC Hrastnik in Steklarna Hrastnik vabi v Zasavje. Drugi projekt se je izvedel v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj, in sicer gre za projekt z naslovom Nasmeh za vse, v katerega so aktivno vključeni varovanci Varstveno delovnega centra Zagorje ob Savi.

V sklopu navedene kampanje bo potekalo tudi SPLETNO GLASOVANJE za najboljši projekt, ki bo deležen še večje promocije in predstavitve tudi na državnem nivoju. V sled temu glasujmo in podprimo naše zasavske projekte ter na takšen način širimo dober glas našega Zasavja.

Glasovanje je možno od danes, 1.4.2019 in bo trajalo do 15.4.2019 na spletni strani:
:http://eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moj-projekt-2019-glasovanje?voting=success . Na dan se lahko glasuje za en projekt.

Prosim, da pridno glasujete, prav tako pa navedeno spletno stran posredujete prijateljem, znancem … Glasujmo za naše projekte, za naše Zasavje …