ZAČETNI IN NADALJEVALNI TEČAJ EXCEL-A

Zasavska ljudska univerza vabi na vključitve v brezplačne programe za odrasle:

·        20-urni začetni tečaj Excela, začetek 19. 2. 2019 (2x tedensko, torek in četrtek, 5 srečanj) od 17. do 20. ure, v prostorih ZLU v Zagorju (za tiste, ki ste zaposleni).

Več informacij in prijave: https://www.zlu.si/si/aktualno/313-excel—–brezplacno-v-zagorju-.html

·        40-urni nadaljevalni tečaj Excela, začetek 5. 3. 2019 (2x tedensko, torek in četrtek, 10 srečanj, od 16.30 do 19.30), v prostorih ZLU v Zagorju (za zaposlene in brezposelne).

Več informacij in prijave: https://www.zlu.si/si/aktualno/378-excel-nadaljevalni.html

·        SOS pri uporabi sodobne tehnologije (e-uprava, e-zdravje, pametni telefon, tablice), začetek 25. 3. (1-2x tedensko, dopoldne, od 9.00 do 12.00, v Trbovljah (za zaposlene in brezposelne).

Vse tečaje bo vodil Dušan Malić. Vabimo vas, da se čimprej prijavite (oz. do 18. 2.) – v vsako skupino sprejmemo samo 15 udeležencev.

V programe se lahko prijavijo odrasli, ki so manj usposobljeni, nižje izobraženi (vključno z ISCED 3 – nižje in srednje poklicno izobraževanje), s poudarkom na starejših od 45 let, razen oseb, ki imajo status upokojenca, dijaka ali študenta. Ob večjem številu prijav, kot je prostih mest, bomo upoštevali vstopne pogoje, določene s projektom.

Pisno prijavnico in potrdilo o zaposlitvi/ ali izjavo o brezposelnosti je potrebno oddati v svetovalni pisarni in sicer v Trbovljah ali v Zagorju, lahko pošljete po e-pošti na info@zlu.si. Pravilno izpolnjena Prijavnica in potrdilo o zaposlitvi ALI izjava o brezposelnosti je pogoj za vključitev v čakalno vrsto prijavljenih kandidatov.

Vabljeni!