URADNA OTVORITEV TURISTIČNO INFORMACIJSKEGA CENTRA HRASTNIK

V sredo, 26.9.2018, je v prostorih Muzeja Hrastnik potekala uradna otvoritev Turistično informacijskega centra Hrastnik, ki deluje v sklopu Kulturno rekreacijskega centra Hrastnik in Občine Hrastnik.

Kulturno rekreacijski center Hrastnik je, skupaj s partnerjema Prosvetno društvo Čeče-Hrastnik in Bojan Bregar s.p.  v mesecu februarju 2018 prejel pozitivno Odločbo o pravici do sredstev v višini 57.799,62 €. V času od prejete Odločbe je bilo narejeno že marsikaj, kar je včeraj tudi povedala novo zaposlena v TIC-u, Jasmina Janjič.

TIC Hrastnik se lahko ponaša z novo spletno stranjo: www.visithrastnik.si, prav tako so aktivni tudi na drugih družbenih omrežjih (FB, instagram). Izdelani so bili tudi raznovrstni promocijski materiali, pripravljajo se zanimivi turistični programi. Izvedeni so bili tudi že prvi dogodki, tako v občini Hrastnik, kot tudi v obeh sosednjih občinah … skratka TIC Hrastnik dela s polno paro

Na vseh nas pa je, da družno in tvorno stopimo skupaj in pomagamo, da zasavske občine dobijo svoje mesto tudi na zemljevidu turizma.