VABILO: 5. zasavski podjetniški Meet-up: KAKO PRIDOBITI IN OBDRŽATI KUPCE?

V četrtek, 12. januarja 2017, ob 18h, otvarjamo novo sezono Zasavskih podjetniških Meet Upov.

Lokacija: PUNKT – Laboratorij za kreativne industrije, Cesta Borisa Kidriča 2, Zagorje (https://goo.gl/maps/h3ZLPKv5u3q).

Svoje znanje in izkušnje o marketinških orodjih za upsešno prodajo bosta delila Maja Golob iz agencije za direktni marketing Spago (www.spago.si/sl) in Uroš Flere iz podjetja za avtomatizacijo proizvodnje AmtecPro (www.amtecpro.si).

Projektna sodelavca, oba Zasavca, nam bosta predstavila praktične primere vsebinske in tehnološke uporabe dostopnih orodij, s katerimi identificiramo svoje potencialne kupce. Beseda bo tekla o tem, kako svoje kupce nagovarjamo, kaj kažejo njune dosedanje izkušnje in kam nas peljejo trendi. Zanimiva je tudi osebna zgodba poznanstva Maje in Uroša, ki je Maji, kot pravi sama, odprla pot do Studia Moderna in Sandija Češka, ki ga danes prepoznava kot ključnega mentorja na začetku svoje poslovne poti. Tako bo govora tudi o njemu.

Za lažjo in boljšo organizacijo vas prosimo za potrditev prisotnosti do 10. januarja na naslov tjasa.polc@rra-zasavje.si