VABILO: SREČANJE NA TEMO TURIZEM V ZASAVJU

Ena izmed glavnih dejavnosti, na kateri je še vedno premalo narejenega v Zasavju, je vsekakor turizem. Tudi v okviru pozivov, ki jih bo objavljal Partnerstvo LAS Zasavje, je moč ustvariti dobre in kakovostne operacije, ki bodo imele trajnostni učinek na razvoj turizma v Zasavju.

Ker vemo, da v ljudeh obstaja ogromno dobrih idej, na drugi strani pa morda ovire, ki jih sami ne zmoremo preseči, vas vabimo na skupno srečanje potencialnih ali že delujočih akterjev s področja turizma iz vseh treh zasavskih občin. Srečanje bo neformalnega značaja, kar pomeni, da s seboj prinesite le dobro volje, svoje ideje in že morebitne zasnove projektov. Vsekakor pa bo to srečanje dobra priložnost, da izmenjamo svoja mnenja, delimo svoje ideje, morda navdahnemo koga, da svojo idejo tudi uresniči, predvsem pa enkratna možnost, da se povežemo, stkemo pristne zasavske vezi in morda skupaj ustvarimo nove zgodbe, ki bodo turizem v Zasavju postavite tam, kamor sodi.

Srečanje smo planirani za ponedeljek, 16.1.2017 ob 17. uri v prostorih OOZ Hrastnik, Cesta 1. maja 83, 1430 Hrastnik. Za zagotovitev ustrezne udeležbe in na ta način kakovostne izvedbe, vas prosimo, če nam lahko svojo udeležbo potrdite najkasneje do srede, 11.1.2017.

Prav tako vas prosimo, če lahko vabilo posredujete tudi vašim prijateljem, znancem ter predvsem vsem tistim, za katere veste, da bodo lahko dali svoj prispevek pri nadaljnjem razvoju turizma v Zasavju.

Za vaše sodelovanje se že vnaprej prav lepo zahvaljujemo.

SREČNO!