VABILO: NOVI PROSTORI ZA SODELO

Punkt cc vas vabi v pomembno pridobitev, ki je začela nastajati v Zasavju. Z januarjem 2017 nam bo vsem za vsakodnevno uporabo na voljo prostor za sodelo ali skupnostni prostor, ki ima ambicijo postati priložnostna javna pisarna in dnevna soba v enem. V novem prostoru se naj rojevajo, razvijajo, udejanjajo in upravljajo projekti, produkti in pobude, ki doprinašajo pozitivne učinke za lokalno skupnost, planet in skupno dobro.

Ker verjamejo, da je drugačen način dela in organiziranja ključna potreba in prednost za današanje in prihodnje družbene izzive, vas vabijo, da se jim pri uporabi prostora pridružite. Sodelajmo vsak dan, enkrat tedensko, mesečno ali kdaj pa kdaj! Vzemite svoj računalnik in se pridružite sodelavcem Zasavja.

Vabljeni na Cesto Borisa Kidriča 2 v Zagorju. Individualne predstavitve prostora imajo po dogovoru od 8. decembra dalje. Vabljeni, da svoj interes najavite na naslov povezani@punkt-cc.org. Svečana otvoritev bo v petek, 6.januarja 2017, začenši v poznopopoldanskih urah, vabljeni že danes!

Vsak dan občutimo nestanovitne ekonomske in ekološke razmere, vse več je potreb po projektnem delu, pred vsemi nami so kompleksi izzivi, za katere potrebujemo interdisciplinarne pristope in medsektorska partnerstva. Nova lokacija v Zasavju zato gradi platformo za mreženje in poligon za izobraževanje, izmenjevanje idej, znanj in predvsem za pospeševanje sinergičnih učinkov med posamezniki in organizacijami iz različnih disciplin in sektorjev v in izven Zasavja. Dobrodošli!

Če smo vas z idejo pritegnili ali če bi radi prostor spoznali ali če vas zanima več podrobnosti, nam pišite na povezani@punkt-cc.org.