ZIMSKI JAMATLON 2016

Bliža se adrenalinska dogodivščina te zime – zimski Jamatlon 2016!jamatlon-2016

 
Toda pozor! Tokrat preizkušnja ne bo samo adrenalinska, temveč tudi spektakularna. Podjetje Dewesoft z idejno rešitvijo in materialom ter dijaki in profesorji Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje z izvedbenimi rešitvami bodo vse udeležence krepko presenetili s čisto pravo virtualno oviro na 5,5 kilometra dolgi progi v jami..

To pa še ne pomeni, da drugih ovir v njej ne bo. Na Jamatlonu pač ne gre tako gladko. Še vedno bo tudi malček umazano, blatno, mokro, a vendar sproščeno in predvsem tovariško. Aja, pa tudi najboljši srednji končni čas bodo izmerili. In nagradili tiste, ki se mu bodo najbolj približali.

Rezervirajte soboto, 3. decembra, za to atraktivno dogodivščino in preživite lepo soboto v prijetni družbi. Prijave že zbirajo. Prijavnina je najcenejša za tiste, ki se bodo prijavili prvi, in sicer znaša 18 evrov za prijave do 20. septembra. Za prijave do 20. oktobra znaša 23 evrov, za prijave po tem datumu pa 28 evrov.

Prijavite se lahko na spletnem naslovu: http://www. jamatlon.si

Na tem naslovu najdete tudi vse druge pomembne informacije, vključno s tem, kakšno obvezno opremo potrebujete in ali vam bo organizator privoščil malico. Vsekakor vam jo bo. Pa še kakšno presenečenje po vrhu. Na to lahko računate.

VABLJENI!