VEZ – sejem priložnosti in pobud

V mesecu aprilu Zadruga VEZ pripravlja sejem priložnosti in pobud, na katerem se bodo predstavljala mlada podjetja in civilne pobude. Predstavili bomo primere dobrih praks iz zasavske in velenjske regije. Poleg tega bomo predstavljali organizacije, ki se ukvarjajo s socialnim podjetništvom, zadružništvom in ekologijo. V sklopu sejma bodo potekala predavanja in okrogle mize na temo novih priložnosti, ekologije in podobno.

Projekt bo medregijskega značaja in bo prispeval k prepoznavnosti občine Zagorje ob Savi. Povezoval bo zasavsko in Zasavju sorodno velenjsko regijo ter širše.

Sejem je namenjen širši javnosti, podjetjem in organizacijam, ki že imajo konkretne rezultate.

S tem dogodkom predstavljamo izvrstne zasavske in velenjske projekte, prekinjamo monotomijo in dokazujemo, da je tudi v Zasavju možno ustvarjati. Hkrati pa povezujemo občine in regije.

Ciljamo na trajen učinek projekta, saj bo projekt predvidoma tradicionalen in bo predstavljal stičišče med posamezniki, podjetji in organizacijami. Sejem bo priložnost za začetek novih uspešnih zgodb na področju zadružništva, podjetništva in zaposlovanja.

Bi sodelovali tudi vi?
Pohitite in izpolnite obrazec za prijavo (prosta mesta na sejmu se hitro polnijo)
http://goo.gl/forms/UDR54hxFA8

Sejem bo potekal v razstavnem prostoru bivše Svee v Zagorju 2.-3.4.

www.zadrugavez.org

zadruga.vez@gmail.com
https://www.facebook.com/zadruga.vez/
GSM: 030–349-690

VEZ 1